Майката на  детето, хвърлено от мост край Габрово, поиска най-тежкото наказание

...
Майката на  детето, хвърлено от мост край Габрово, поиска най-тежкото наказание
Коментари Харесай

Майката на детето, хвърлено от мост: Осем години живях в ад, виновна съм

 Майката на  детето, хвърлено от мост край Габрово, изиска най-тежкото наказване за приятеля си Дилян Марианов - пожизнен затвор без право на подмяна. Само пред Нова тв Поля Христова съобщи, че упреква себе си, че не е подала сигнал за домашно принуждение и систематичен тормоз. 

" Детето ми го няма, той го умъртви, хвърли го от моста, това е реалност. Просто избягах от него, тъй като не устоях. Той ме заплаши, че в случай че ни откри ще убие мен и детето. Чувствам се отговорна, че не взех най-ценното си нещо – детето. Той е цялостен злощастник! Убиец! Изрод! Не желая да го виждам! Да гние там! Да почине там! Той не стопира да ме малтретира. Постоянно! Удря ме. Постоянно ме тормози полово. По време на секс ме бие и удря с юмруци по главата и гърба. Това е смут! Ад! Осем години – пъкъл! Идва уикенд – пъкъл ", сподели майката на убитото дете.

Майката на убитото дете е в тежко психическо положение след случилото се. Поля Христова - майката на 4-годишния Дариел, бе две седмици в неопределеност - до през вчерашния ден, когато схваща за гибелта на сина си.

Според майката, бащата посягал и на детето. За това знаели и от Агенцията за протекция на детето.

" Беше наследник по дупето, Закрила на детето идваше в детската градина. Беше предизвестен да не го прави ", сподели Поля Христова.

От Социално подкрепяне дадоха друго пояснение.

" Синините на детето са получени в резултат на втурване по водна пързалка. Имало е техническа нередовност на пързалката. Спускали са се към 20 метра по пързалка без вода и двамата с бащата са имали охлузвания ", изясни шефът на Дирекция " Социално подкрепяне " в Габрово Радослава Христова.

Дилян Мариянов, който е биологичен татко на убитото дете, е престъпно проявен и осъждан за кражба и причиняване на междинна телесна щета – намушкал е двама мъже с нож при сдърпване. Има и неоправдателна присъда от осем месеца, която я е излежал.

От през днешния ден, в квартала, където е живяло детето стартира акция за набиране на средства за погребението на Дариел.

Междувременно Окръжният съд остави в ареста причинителят на жестокото закононарушение. Мярката предстои на обжалване, само че Марианов отказал да апелира. 31-годишният мъж влезе в правосъдната зала безмълвно, като криеше лицето си. Той не оспори настояването на прокуратурата за най-тежката мярка - непрекъснат арест. Направи и признание, че е убил 4-годишния си наследник Дариел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР